dimecres, 18 d’abril del 2012

S'apropa Sant Jordi! Tria la música dels guanyadors

Dilluns vinent cel·lebrarem  la diada de Sant Jordi amb l'entrega de premis del Concurs Literari "Rosa Ladrero". Estic segur que no heu vist cap entrega de premis sense música: actuacions en directe, cortines musicals que separen les seccions i categories, etc. D'entre totes les funcions de la música a una entrega de premis n'hi ha una que potser és la més lluïda: acompanyar els guanyadors en el seu camí cap el podi o l'escenari per rebre el guardó. 


Música alegre, divertida, positiva, grandiloqüent, festiva... que ens permet aplaudir i felicitar els guanyadors mentre pugen a escena. Són uns breus moments musicals que es fonen en un fade out però que imprimeixen caràcter i classe a l'acte. A l'hora de fer la selecció musical ens apropem al cinema i a les seves bandes sonores, una font inesgotable de músiques creades per acompanyar imatges, narracions i fets no musicals. 
Per a l'edició d'enguany us proposo que sigueu vosaltres mateixos els que escolliu la música que acompanyarà els guanyadors, d'entre tres propostes. Us ve de gust?

Les propostes





Qui pot votar?

Tothom que forma part de l’escola: alumnes, professors, mares i pares, i, és clar, la comunitat. Tothom que tingui ganes d’opinar sobre la música més encertada per a felicitar els guardonats del Concurs Rosa Ladrero.

Què us demanem?

Que voteu, que animeu a votar i que gaudiu de la diada de Sant Jordi.

Recordeu que, com en tantes altres coses, la primera impressió és la que val, doncs només sonarà uns quants segons de l'inici de cada peça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada